Els equips formatius de les seccions tornen a entrenar

Els equips formatius de les seccions tornen a entrenar

Els joves del bàsquet, l’handbol, l’hoquei patins i el futbol sala ja treballen presencialment

Després de rebre l'aprovació del Procicat, el passat dilluns 23 de Novembre, Catalunya va entrar en el primer tram del Pla d'obertura progressiva d'activitats proposat pel Govern de la Generalitat.

En l'àmbit esportiu, la principal novetat és que els equipaments esportius poden reobrir amb un aforament reduït i aquest fet ha permès el retorn als entrenaments dels equips de Seccions Professionals que no disputaven categories estatals.

Tots els equips de les categories de formació del bàsquet, l’handbol, l’hoquei patins i el futbol sala, compleixen amb les directrius marcades per les autoritats sanitàries competents, per retornar als entrenaments.

Tot i que el retorn a les competicions encara no està fixat, l’activitat va tornar als pavellons de Bàsquet, Handbol i Futbol Sala, de la Ciutat Esportiva Joan Gamper i al Pavelló de Llars Mundet, en el cas de l’Hoquei Patins blaugrana.

Ara és hora de tornar a prendre les sensacions sobre la pista i aplicar aquells conceptes que durant l’aturada, han estat treballant de manera telemàtica.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut