Barça B – UE Sarrià (33-29): Grau de maduresa

La maduresa dels joves blaugranes, clau en el triomf a Sant Joan Despí

Un dels derbis de l’handbol català, de la División de Honor Plata, tenia lloc a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Els blaugranes aspiraven a seguir posant pressió al líder, l’Acanor Novas gallec, i els gironins de Sarrià de Ter a sumar punts que els allunyessin de la part baixa de la taula. A la primera part, el control del partit va ser blaugrana tot i que, la UE Sarrià no els va deixar marxar en el marcador. En el segon temps, el Barça B aguantava les escomeses rivals i es mantenia al capdavant de l’electrònic. Els de Roi Sánchez van demostrar ser un equip madur per emportar-se un nou triomf

Bon inici blaugrana

Els blaugranes van sortir amb força. Fruit de la concentració inicial es distanciaven (4-0) en els primers 5 minuts de joc, fet que obligava a Salva Puig, entrenador de la UE Sarrià i antic jugador del primer equip blaugrana, a demanar temps mort.

El partit era intens, amb dos equips que buscaven les accions amb velocitat d’execució. El marcador s’estabilitzava (7-4) en el minut 14 però les sensacions eren favorables als joves blaugranes de Roi Sánchez. Però poc a poc, els gironins escurçaven distàncies i es situaven (9-8) en el minut 20 de partit.

El Barça B no cedia el domini en el marcador als visitants. Les diferències oscil·laven entre 1 i 3 gols, sempre favorables als locals i els primers 30 minuts de joc finalitzaven amb un 14 a 12 que deixava tot obert.

Cap fred

A la represa, els gironins van prémer l’accelerador i van assolir el primer empat en el marcador (15-15) des de l’empat a 0 inicial (min 34). Aquests primers minuts del segon temps, eren més intensos i gairebé cada atac esdevenia gol.

El partit estava igualat, empat a 21 en el minut 42. Passaven els minuts i la UE Sarrià no aconseguia sobrepassar, en cap moment, els joves blaugranes (24-22) en el minut 47. Passaven els minuts i la dinàmica era similar: Un Barça B, que mantenint el cap fred, dominava i una UE Sarrià que insistia en remuntar (29-25, min 53).

Els locals es trobaven concentrats i còmodes en el joc i, a cada minut que passava, es reafirmava que el triomf restaria a casa. La UE Sarrià va augmentar la intensitat defensiva, però el Barça B, amb el cap fred, es va emportar els punts en joc.

Aquí podeu consultar les dades del Barça B – UE Sarrià (33-29)