Ningú les atura

El Barça CBS guanya a Viladecans en un bon partit (57–83) i es manté líder invicte del Grup C de la Lliga Femenina 2

El Barça CBS ha derrotat l'Unilever Viladecans (57-83) i es manté líder solitari del Grup C de la Lliga Femenina 2, amb un ple de set victòries en els set partits disputats.

L’Atrium de Viladecans ha estat escenari d’un bon partit entre dos equips que arribaven situats a la part alta de la classificació, però en el qual el Barça CBS sempre ha mostrat un domini que li ha permès la victòria i seguir al capdavant de la classificació del grup.

En el primer quart, tot i mantenir-se molt igualat, el Barça ja ha pogut tancar-lo amb sis punts d’avantatge malgrat que el Viladecans s’ha mostrat molt intens en tot moment.

A l’inici del segon quart, amb l’encert de Carolina Guerrero i Kristina Rakovic i el bon joc de tot l’equip, el Barça CBS ha augmentat el seu avantatge fins al 18 -35 quan faltaven quatre minuts pel descans, al que s’ha arribat amb un clar 28 – 43.
El tercer quart ha seguit la mateixa tònica, amb un domini de les barcelonistes que han aconseguit un parcial favorable de 10-18 i han deixat gairebé decidit el matx amb un marcador de 38-61

A partir d’aquí, l’equilibri ha marcat el desenllaç del darrer període, amb un Viladecans més agressiu en defensa i que ha aconseguit anotar amb més facilitat. Tot i això,  aquest darrer parcial també s’ha decantat a favor de les noies d’Isaac Fernández per 19-22, que tancava el partit amb un resultat favorable al Barça CBS de 57-83.

Tot l’equip blaugrana ha tingut una actuació molt completa i les seves jugadores s’han repartit els punts, destacant Ainhoa López, amb 17 punts i 25 de valoració, Regina Aguilar i Jessica Fequiere, amb 13 punts cadascuna, Kristina Rakovic, 12 punts i Carolina Guerrero, amb 10 punts.

Estadístiques del partit, aquí

A la propera jornada, el Barça CBS visitarà la pista de l’Azulejos Moncayo Helios de Saragossa.

Inci Güclü deixa el Barça CBS

Güclü

El Club ha arribat a un acord amb la jugadora turca Inci Güclü perquè pugui tornar al seu país. Güclü, jugadora de 2,05 m i de només 21 anys d’edat, s’havia incorporat el passat mes de maig al club blaugrana després de jugar quatre temporades al Galatasaray.

La jugadora turca, que ja no ha estat present en el partit d’aquest dissabte a Viladecans, tot i la seva alçada només ha estat en pista un total de 62 minuts en els cinc partits de Lliga que ha disputat amb la samarreta blaugrana, ha anotat 9 punts i ha agafata un total de 18 rebots. El Club li vol agrair el seu esforç i ajuda a l’equip durant el temps que ha estat al Barça, i li desitja molta sort en el seu futur personal i professional.