Local

El Betis per tancar la setmana

L’equip sevillà visita el Palau aquest dissabte (20:45h)

El Barça rep aquest dissabte, a les 20:45h i en directe per Movistar Deportes (Dial 53), la visita del Coosur Real Betis al Palau Blaugrana. El conjunt sevillà té un balanç de 2-7 a la Lliga Endesa i busca sorprendre els de Saras, que arriben de vèncer amb autoritat el Fenerbahce per 97-55.

El rival

Compta amb jugadors experimentats, com James Feldeine, que anota 15,3 punts per partit. A banda de l’exterior nord-americà, l’equip que entrena Curro Segura compta amb homes molt perillosos com el base TJ Campbell o els interiors Kay i Ndoye, que dominen molt bé el rebot a la pintura. El Betis, tot i la seva posició a la taula, és el quart millor equip de l’ACB en recuperacions i el tercer que més faltes rep.

El Barça

Afronta el partit amb confiança, sent líder de l’Eurolliga amb un balanç de 7-1, però amb el màxim respecte per al Coosur Betis. Saras no podrà comptar amb Claver, que segueix recuperant-se de les seves molèsties a la fàscia plantar. L’equip és conscient que haurà de fer un partit molt sòlid durant els 40 minuts per superar el conjunt andalús.

Més notícies aquí