Local

La Copa Asobal queda ajornada

La RFEBM, l’ASOBAL i el Liberbank Cantabria Sinfín, com a club organitzador, buscaran una nova data per a la competició, que s’havia de disputar el 19 i 20 de desembre a Santander

L’ASOBAL ha confirmat l’ajornament de la Copa Asobal 2020 a causa de la situació actual de la pandèmia de la Covid-19. Una proposta de l’Associació de Clubs que ha estat ratificada per la Comissió Delegada de la RFEBM. La competició, que estava prevista per al 19 i 20 de desembre a Santander, haurà de reubicar-se en el calendari d’aquesta temporada. Una data que haurà de ser acordada entre totes les parts (RFEBM, ASOBAL i club organitzador).

Després de la confirmació de l’ajornament de la Copa Asobal, el cap de setmana del 19 i 20 de desembre queda disponible per reprogramar els partits de Lliga que hagin estat ajornats durant la primera volta com a conseqüència de la Covid-19.

A la Copa Asobal havien d’accedir els tres primers classificats de la Lliga Sacyr ASOBAL al final de la primera volta, a més del Liberbank Cantabria Sinfín com a club organitzador. Actualment, en plena jornada 12, els equips que han disputat més partits són el Barça (10), el Recoletas Atl. Valladolid, l’AX Puente Genil, el Quabit Guadalajara i el Liberbank Cantabria Sinfín (9). En canvi, el Fertiberia Port Sagunt només ha pogut jugar cinc partits fins a dia d’avui. El Barça lidera la classificació amb els 20 punts possibles, i per darrere té el Bidasoa Irún, que també es manté invicte però amb tres partits menys disputats.

Més notícies aquí