Local

Empat cruel del Juvenil A i victòria del Juvenil B en l’estrena de la Lliga

L’equip dirigit per Franc Artiga suma un punt davant l’Europa (1-1), mentre que el conjunt d’Òscar López guanya al Bellvitge (2-1)

8 mesos després els equips juvenils del FC Barcelona van tornar a la competició. El Juvenil A dirigit per Franc Artiga va estrenar el campionat de Lliga amb un empat cruel davant l’Europa (1-1). Els blaugranes van dominar el partit de principi a fi, i van tenir ocasions suficients com per emportar-se els tres punts del Nou Sardenya. 'Peque' i Joan González amb una rematada al pal a les acaballes de la primera meitat van tenir les ocasions més clares per avançar al Juvenil A abans del descans. A la segona part, la tònica del partit va ser la mateixa.

Domini absolut del conjunt culer, que va assetjar la porteria de l’Europa constantment, però el porter Aleix, i una defensa molt compacte, traient fins i tot un gol sota pals a un xut ben col·locat de Txus Alba, deixaven la porteria a zero. ‘Peque’ amb una altra bona acció va fer lluir Aleix per treure el xut de l’escaire. Alarcón, Brian i Jaume Jardí també ho van provar de totes les maneres. Ilias Akhomach, que havia debutat amb el Barça B dissabte a Andorra, va sortir a la segona meitat.

Quan tot indicava que acabaria amb 0-0 al marcador, una centrada de Joan González mil·limètrica al segon pal va rematar-la amb molta qualitat Jaume Jardí per superar Aleix i fer el 0-1. Eufòria absoluta de l’equip blaugrana que trobava el premi merescut. Però encara restaven dos minuts dels cinc del temps afegit. Però es va arribar al minut 97, i en l’última acció del partit, Eric Iglesias va rebre d’una sacada de banda, per engaltar un xut potent, directe a l’escaire, impossible d’aturar. Empat cruel del Juvenil A, que mereixia els tres punts en un bon partit de tot l’equip.

El Juvenil A ja prepara des d’aquest dilluns el proper duel de Lliga davant el Girona a la Ciutat Esportiva (diumenge 15 a les 12 hores, Barça TV).

Estrena amb victòria del Juvenil B

El conjunt dirigit per Òscar López va començar la Lliga Nacional Juvenil amb un triomf davant el Bellvitge. Els blaugranes es van avançar amb un bon cop de cap de Víctor Barberá a la primera meitat. Els visitants van empatar a la segona meitat, tot i que els culers mai van defallir en la recerca de la victòria. Dominadors del joc en tot moment, el Juvenil B no va abaixar el pistó i a tres minuts pel final va trobar la recompensa a l’esforç. Una centrada de Víctor Barberá, va ser assistida amb el cap per Iker Bravo, jugador del Cadet A que va debutar amb el Juvenil B, i Josep Cerdà la va engaltar de mitja xilena per fer el 2-1 i fer sumar els tres primers punts de la temporada al Juvenil B.

El conjunt d’Òscar López disputarà dos partits aquesta setmana. Dimecres, a les 18 hores, davant el Cornellà corresponent al primer partit de Lliga ajornat, i dissabte ho farà al camp del Sant Andreu (17.30h).