Barça – Calafell Tot l’Any: Centrats al 100% en l’OK Lliga!

Barça – Calafell Tot l’Any: Centrats al 100% en l’OK Lliga!

(12.00 hores, Barça TV) Sense la Lliga Europea en joc, el Barça d’hoquei patins inicia la setena jornada de la competició regular

El 7 de novembre estava subratllat en el calendari per la disputa d’un Barça – Benfica que inaugurava la Lliga Europea 2020/21. La suspensió temporal (fins 31 de desembre de 2020) de la competició continental permet, ara, centrar-se totalment en l’OK Lliga i donar el tret de sortida a la setena jornada de la competició regular. El conjunt blaugrana rebrà aquest dissabte (12.00 hores, Barça TV i OKLiga.TV) un Calafell reforçat després de l’última victòria ‘in extremis’ contra el Taradell (5-4).

“És un equip molt competitiu que està fent un joc que no correspon amb els resultats”, afirma Edu Castro, destacant que el conjunt del Baix Penedès “té coses interessants en situacions individuals” i que s’ha reforçat amb un jugador “d’una qualitat exquisida” com és Eloi Mitjans. Segons Castro, el conjunt entrenat per Pere Varias és “alegre i perillós, ja que pressiona i ataca molt bé buscant esquenes”. “És un rival d’entitat”.

El conjunt blaugrana afronta aquesta cita després de la victòria a Girona, en el partit 150 d’Edu Castro com a primer entrenador: “Tornem al Palau, on volem fer-nos forts amb la nostra identitat i ser competitius”. “Tenim la desgràcia de no poder comptar amb el públic, que és el que ens agradaria”.

En declaracions a Barça TV, Nil Roca també ha destacat que “el Calafell està jugant molt bé” i que vindrà al Palau amb valentia. “Ens haurem de fer forts al Palau contra un equip que defensa molt bé i, si imposem el nostre joc, tirarem el partit endavant”. Roca també ha destacat que l’equip  es troba “en una bona dinàmica i jugant com nosaltres volem”. “Tot i no tenir la nostra afició al Palau, hem de seguir així i fer-nos forts a casa”.

A les files del Calafell milita el porter Xano Edo, cedit aquest curs després de tres temporades a l’hoquei formatiu blaugrana. Sense comptar en els últims partits amb Àngel Rodriguez, les altres peces claus de Pere Varias són Sergi Romeu, Oriol Palau, Sergi Torné, Guido Pellizzari i Arnau Xaus.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut