Local

Gerard Piqué, segon defensa més golejador de la Lliga de Campions

El central blaugrana va tornar a veure porteria aquest dimecres contra el Dinamo de Kíev i ja suma 15 dianes a la màxima competició continental

Gerard Piqué té el gol entre cella i cella a la Lliga de Campions. I aquest dimecres en el Barça-Dinamo de Kíev ho va tornar a demostrar marcant el 2-0 al minut 65. Una bona centrada des d’Ansu Fati des de la banda esquerra l’aprofita el centra culer per rematar de cap. Una diana que el situa amb 15 dianes com a segon màxim golejador de la competició, empatat amb Ivan Helguera, i a tan sols un gol de Roberto Carlos. El segueixen en aquesta classificació el defensa del Reial Madrid Sergio Ramos, amb 14, i Dani Alves, amb 12. Per equips, Piqué ha marcat tres gols a la Roma i dos a Dinamo de Kíev i Inter de Milà, respectivament. 

Els millors vídeos de Gerard Piqué
Gaudeix amb les millors imatges del defensa blaugrana
No te'ls perdis!

Dominador culer

Si ens fixem en els defenses del Barça més golejadors Gerard Piqué domina clarament aquesta classificació, amb 13 dianes. I és que cal tenir en compte que Piqué també va marcar dues dianes a la Champions amb la samarreta del Manchester United. El segueixen, amb cinc dianes, Ronald Koeman, Frank de Boer i Dani Alves. Curiosament, el seu primer gol a la competició va ser contra el Dinamo de Kíev. Era la temporada 2007/08 i Piqué va ser l’encarregat d’obrir la golejada del conjunt anglès a Old Trafford (4-0).

 

Més notícies aquí