Local

Primera sessió formativa de la temporada per als tècnics dels Esports Amateurs

Aquesta primera jornada es desenvoluparà de manera virtual i es centrarà en la motivació i l’adaptació a la pandèmia

El proper dilluns 9 de novembre tindrà lloc la primera sessió del programa de formació continuada als tècnics i col·laboradors dels Esports Amateurs del FC Barcelona.

Donada la situació actual de pandèmia que estem vivint, aquesta primera sessió es desenvoluparà de manera virtual i es centrarà en la motivació  i l’adaptació dels esportistes a l’actual situació i als efectes que comporta la prevenció davant la Covid-19 en els equips esportius, en els seus entrenaments i en la competició.

Aquesta primera sessió estarà dirigida per Francesc Porta, llicenciat en psicologia i coach directiu-esportiu, que la temporada passada també va estar al capdavant d’una de les sessions d’aquests programes de formació. En aquesta primera sessió de la temporada 2020-2021, es tractaran temes relacionats amb la manera de mantenir motivat un equip, com entrenar i com adaptar-lo a les diferents situacions que es van generant en període de pandèmia.

A l'igual que en els darrers anys, al llarg de la temporada s'aniran efectuant diferents sessions emmarcades en aquest programa de formació continuada destinada als tècnics i col·laboradors dels esports amateurs del Barça.

Més notícies aquí