Local

La convocatòria per viatjar a Torí

Ronald Koeman ha donat a conèixer els 21 jugadors citats pel primer desplaçament de la Lliga de Campions contra la Juventus

Després de la golejada contra el Ferencváros a la primera jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions (5-1) ara és el torn del primer desplaçament de la competició europea i és ni més ni menys que a Torí per visitar a la Juventus. La Vecchia Signora va imposar-se (0-2) al Dinamo Kiev amb un doblet de Morata en la primera jornada. Per al partit contra els italians, que es disputarà a les 21 hores aquest dimecres, Koeman ha facilitat aquest dimarts al matí la llista de 21 convocats.

Vols una subscripció trimestral gratuïta de Barça TV+?
Compra ara una samarreta de la primera o la tercera equipació, amb el logotip de la Champions League, i obtindràs una subscripció trimestral per a tres mesos *Subscripció trimestral gratuïta a Barça TV+ en productes seleccionats. Vàlida fins el 29/10
COMPRA ARA!

Per aquest matx, el tècnic blaugrana ha decidit convocar els següents futbolistes: Dest, R. Araujo, Sergio, Aleñá, Griezmann, Pjanic, Braithwaite, Messi, O. Dembélé, Riqui Puig, Neto, Lenglet, Pedri, Trincao, Jordi Alba, S. Roberto, F. De Jong, Ansu Fati, Junior, Iñaki Peña i Arnau Tenas. Es perden el partit per lesió Ter Stegen, Coutinho i Umtiti, mentre que Piqué és baixa per sanció després de ser expulsat contra el Ferencváros.

Darrera sessió a Barcelona

Aquest dimarts l’equip s’ha exercitat per darrera vegada a Barcelona abans de viatjar a Torí al voltant de les 11 hores a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Una sessió que ha comptat amb el jugadors disponibles al camp Tito Vilanova.

Més notícies aquí