Local

Victòria del Ferencváros abans de visitar el Camp Nou

El conjunt hongarès aconsegueix un triomf important contra un rival de la part alta, després de guanyar el Kisvarda a domicili

El FC Barcelona debutarà aquest dimarts a la Lliga de Campions 20/21. I el rival serà el Ferencváros, que arribarà al Camp Nou després d'un gran triomf a la Lliga hongaresa. L’equip que entrena Sergiy Rebrov va guanyar a domicili el Kisvarda (2-0), en un partit entre dos equips de la part alta i que lluitaven pel liderat. Finalment, els gols d’Isael (min 67), mitjapunta brasiler, i Karasyuk en pròpia porteria (min 89) van atorgar la victòria a l’actual campió de la competició.

El Ferencváros va jugar amb Dibusz, Lovrenscsics, Frimpong, Kovacevic, Heister, Laidouni, Kharatin, Isael, Skvarka, Nguen i Boli, a més de Civic, Vecsei, Zubkov, Mak i Roko Baturina.

L'anàlisi del rival: el Ferencváros
Posem la lupa sobre el conjunt hongarès, un dels tres rivals del Barça a la fase de grups
LLEGIR MÉS

Així l’equip de Budapest, que tornarà a jugar Champions 25 anys després, arribarà al Camp Nou en bon estat de forma, després de quatre victòries i un empat en els cinc partits que ha disputat del seu campionat domèstic.

Més notícies aquí