Barça – Deportivo Liceo: Un Clàssic per fer-se fort!

Barça – Deportivo Liceo: Un Clàssic per fer-se fort!

(19.00 hores, a porta tancada, Esport3 i Barça TV) El Palau acull un duel que pot ser clau

Les dues primeres victòries en l’inici de l’OK Lliga s’han de refermar aquest dilluns en el Clàssic contra el Deportivo Liceo (19.00 hores, Esport3, Barça TV i OKliga.TV). El Palau, a porta tancada, acollirà aquest duel amb la voluntat de seguir sent un fortí per a l’equip d’Edu Castro.

El tècnic blaugrana, que no pot comptar amb el lesionat Sergi Llorca, destaca el potencial competitiu dels gallecs: “El Liceo ja era un equipàs i ara s’ha reforçat amb César (Carballeira) i Jordi (Adroher). Serà un partit molt complicat”. Ambdós equips es troben a la part alta de la taula, amb sis punts de sis possibles. En cas de victòria, el Barça se situaria líder empatat a nou punts amb el Reus.

Pablo Álvarez, autor de cinc gols en dues jornades, també ha subratllat el potencial de les incorporacions del Liceo i ha destacat que “sempre és bonic jugar un Clàssic”. “En les dos primeres jornades hem fet un bon paper i estem gaudint”. En el mateix sentit es va manifestar Pau Bargalló, en una entrevista realitzada al Jardí de les Heures de Barcelona: “fem un joc cada vegada més atractiu i som fidels al nostre estil de joc”.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut