Lloret – Barça : Nova prova a l’OK Lliga per mantenir el bon inici

Lloret – Barça : Nova prova a l’OK Lliga per mantenir el bon inici

(20.30 hores, OK Liga TV) El conjunt blaugrana afronta la segona jornada a Lloret i amb presència de públic

La primera jornada de l’OK Lliga, disputada davant el Palafrugell (7-0) va oferir unes bones sensacions que es volen repetir aquest dissabte a Lloret (20.30 hores, OK Liga TV).” Cada partit és important per refermar-nos en la nostra idea de joc i trobar-nos cada vegada millor. Intentarem sumar tres punts més”, afirma Edu Castro. L’objectiu, doncs, és arribar al duel contra el Liceo (12 d’octubre al Palau) amb els mateixos sis punts que els gallecs, que aquest divendres han golejat al Taradell (15-1).

El duel a Lloret serà el primer partit posterior a la irrupció del Coronavirus que el conjunt blaugrana disputa amb públic. El club selvatà obrirà les portes del seu pavelló a un grup limitat d’aficionats i previ registre.

El cedit Marc González, referent ofensiu del Lloret

Edu Castro descriu el Lloret, dirigit ara per Xavier Albet, com un equip “molt jove, que conserva alguns jugadors del curs passat”. “Serà un al·licient veure Marc González jugar contra nosaltres”. Aquest estiu han marxat homes com Ferran Serra, David Plaza i els germans Lluís i Àlex Grau, deixant pas al jove porter Andreu Muñoz, a l’alemany Max Thiel i al mencionat Marc González.

Matias Pascual, de la seva banda, també ha declarat a Barça TV que, després de les bones sensacions del primer partit, “hem de seguir amb la dinàmica de treball, fent el nostre joc i millorant sigui quin sigui el rival”. “Hem de sortir amb totes les precaucions a nivell defensiu i buscar dur el pes del partit a nivell ofensiu”. Els àrbitres del duel seran Tània Pardo i David Godia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut