Local

PRÈVIA | Celta – Barça: Primera prova lluny del Camp Nou

(21.30 hores) El conjunt de Koeman afronta el primer partit oficial com a visitant en un estadi històricament complicat per als culers

La Lliga no s’atura i arriba un nou compromís per als barcelonistes. Després de la gran victòria davant el Vila-real (4-0) en l’estrena oficial del Barça de Koeman, ara els culers visitaran Balaídos (dijous, 21.30 hores) per enfrontar-se al Celta de Vigo. Un duel que serà el primer matx oficial de l’era Koeman com a visitants, i a més, en un estadi que els últims anys ha estat complicat per als barcelonistes.

El Celta - Barça, al 'Match Center'
No et perdis cap detall del partit, amb totes les notícies relacionades amb l'enfrontament a Balaídos, així com les estadístiques i el minut a minut
Visita el Match Center del #CeltaBarça

Davant hi haurà un Celta que ha començat amb una bona dinàmica el campionat de Lliga, on es manté invicte amb dos empats i una victòria. Un conjunt dirigit per l’exblaugrana Òscar Garcia, que continua tenint en Iago Aspas el principal perill ofensiu, i compta amb diversos exbarcelonistes més a les seves files com Denis Suárez, Nolito i Murillo.

Entrenador: Òscar García
Balanç a la Lliga: 1V-2E-0D (5 punts)
Màxim golejador: Iago Aspas – 3 gols
Exculers a l’equip: Òscar Garcia, Nolito, Denis Suárez i Murillo

Pel que fa al conjunt culer, els homes de Koeman arriben invictes després del gran partit contra el Vila-real al Camp Nou. La golejada i amb porteria a zero dona moral als blaugrana per afrontar una complicada setmana de doble partit, on dijous visitaran Balaídos i posteriorment, diumenge rebran la visita d’un altre rival complicat: el Sevilla.

Convocatòria

Per a aquest matx, Ronald Koeman ha convocat als següents futbolistes: Piqué, Sergio, Aleñá, Griezmann, Pjanic, Messi, O. Dembélé, Neto, Coutinho, Lenglet, Pedri, Trincao, Jordi Alba, Braithwaite, S. Roberto, F. De Jong, Ansu Fati, Iñaki Peña, Riqui Puig, Konrad, R. Araujo, Ramos Mingo i Arnau Tenas.

Es perden el partit per lesió Ter Stegen, Umtiti i Junior Firpo. El lateral té unes molèsties a la zona isquiotibial esquerra. Koeman ha destacat en roda de premsa que “esperem un partit difícil en un camp complicat”. A continuació pots reviure les declaracions més destacades de la roda de premsa del tècnic holandès.

Més notícies aquí