Local

La convocatòria per visitar al RC Celta

Ronald Koeman ha donat a conèixer els 23 jugadors citats, per afrontar la 4a jornada de Lliga a Vigo (21.30 hores)

Arriba el primer desplaçament de la temporada per als homes de Ronald Koeman. Després de la victòria al Camp Nou contra el Villarreal (4-0), els Barça es desplaça a Vigo per jugar la quarta jornada contra el RC Celta de l’exblaugrana Òscar Garcia, un equip que arriba al matx en un bon moment després d’una victòria a casa i dos empats a domicili. Per al partit contra els gallecs, que es disputarà a les 21.30 hores aquest dijous, Koeman ha facilitat aquest dimecres la llista de 23 convocats amb la novetat de Braithwaite, que ha rebut l’alta mèdica després de la sessió d’aquest matí.

Per aquest matx, el tècnic blaugrana ha decidit convocar els següents futbolistes: Piqué, Sergio, Aleñá, Griezmann, Pjanic, Messi, O. Dembélé, Neto, Coutinho, Lenglet, Pedri, Trincao, Jordi Alba, Braithwaite, S. Roberto, F. De Jong, Ansu Fati, Iñaki Peña, Riqui Puig, Konrad, R. Araujo, Ramos Mingo i Arnau Tenas. Es perden el partit per lesió Ter Stegen, Umtiti i Junior Firpo. El lateral té unes molèsties a la zona isquiotibial esquerra. És baixa i la seva evolució en marcarà la disponibilitat.

Darrera sessió a Barcelona

Aquest dimecres l’equip s’ha exercitat per darrera vegada abans del partit contra el Celta en una matinal de sol a la Ciutat Esportiva a les 11 hores. Una sessió que ha comptat amb el jugadors disponibles del primer equip al camp Tito Vilanova a més d’Iñaki Peña, Riqui Puig, Konrad, R. Araujo i Ramos Mingo del Barça B.

Més notícies aquí