Local

Inici del procés de validació de les signatures del Vot de Censura

Després de la constitució de la Mesa ha arrencat el període de validació de totes les butlletes presentades

A les 9.30 h d’aquest dimarts 29 de setembre ha quedat constituïda la Mesa del Vot de Censura, formada per Marta Plana i Jordi Argemí, com a representants de la Junta Directiva del Club; Jordi Farré i Josep Triadó, com a impulsors del vot de censura, i Josep Maria Vallbona, com a membre de la Federació Catalana i president de la Mesa.

Després d’una reunió a la qual també ha assistit Joan Manuel Joan Manuel Trayter, com a síndic dels socis del FC Barcelona, i en què han acordat les normes de funcionament de la validació de les butlletes, s’ha iniciat a l’Auditori 1899 el procés de validació de les més de 20.687 signatures presentades. Personal del Club revisarà cadascuna de les butlletes presentades i en cas de dubte en alguna de les signatures, passarà a ser estudiada per un servei de grafòlegs presents a la sala. També s’ha acordat contactar telefònicament amb els socis signants d’aquelles butlletes que presentin dubtes.

Aquest període de validació s’efectuarà durant un temps màxim de deu dies hàbils i per poder tirar endavant el Vot de Censura serà necessària la validació favorable de 16.521 signatures.

Josep Maria Vallbona, president i portaveu de la Mesa del Vot de Censura, ha declarat, un cop iniciat el procés de validació: “La Mesa s’ha constituït amb tota normalitat i després d’un debat on totes les parts han exposat les seves idees, hi ha hagut una total unanimitat a l’hora de decidir el funcionament d’aquest procés de validació que hem començat sense cap incidència”.

 

Més notícies aquí