20% de descompte al Teatre Poliorama per als socis del Barça

20% de descompte al Teatre Poliorama per als socis del Barça

Durant el mes d'octubre ofereix els espectacles 'De mares i filles' i 'Aquest país no descobert...'

El Teatre Poliorama de Barcelona ofereix un 20% de descompte als socis del FC Barcelona per assistir a les obres que representen durant aquest mes d’octubre: De mares i filles i Aquest país no descobert que no deixa tornar de les seves fronteres cap dels seus viatgers.

Per a beneficiar-se d’aquesta promoció, els socis del Barça disposen del Codi promocional 20FCB, que poden utilitzar directament a la web del teatre per a poder aconseguir el descompte en un màxim de dues entrades per soci.

Enllaç de compra https://www.teatrepoliorama.com/

De mares i filles

Una mare i una filla es retroben a l’habitació d’un hospital després d’haver passat cinc anys sense parlar-se. Allà, la filla descobrirà aspectes inversemblants de la seva mare i de la seva família. De mares i filles pretén arribar al fons del cor de l’espectador amb una barreja de riures i llàgrimes. Mont Plans i Annabel Totusaus ens captiven des del primer moment dins les teranyines del seu passat; un dragon khan emocional que sembla que no s’hagi d’acabar mai.

Aquest país no descobert…..

"Em van proposar fer un espectacle sobre la mort i ens ha sortit un espectacle sobre l'individualisme, el neoliberalisme, la família, l'immaterial, la humanitat, el grupal, l'existencialisme, la supervivència, l'amistat, l'amor... ens ha sortit un espectacle sobre la vida. La dramaturga i actriu Alba Pujol conversa amb el seu pare, catedràtic d'història econòmica, durant el seu últim cicle de quimioteràpia. La pulsió de la mort ens porta a la vida. Una adaptació de les transcripcions d'aquestes converses en les quals Cioran, Shakespeare, Lacan, Gil de Biedma, els germans Cohen, el Dr. Benito, Eugenio i Peter Handke ens acompanyen en el viatge."  - Àlex Rigola -

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut