Local

Acord amb el Girona per a la cessió de Monchu

El club gironí es farà càrrec de la fitxa del jugador i s’assegura una opció de compra sobre el migcampista del Barça B

El FC Barcelona i el Girona han arribat a un acord per la cessió del jugador Monchu Rodríguez fins el 30 de juny del 2021. El club gironí es farà càrrec de la fitxa del jugador i s’assegura una opció de compra sobre el centrecampista del Barça B.

El FC Barcelona expressa públicament el seu agraïment a Monchu pel seu compromís i la seva dedicació i li desitja molta sort i èxits en el futur.

Monchu, de 21 anys, va arribar a la Masia procedent del Mallorca per reforçar l’Infantil A. La seva meteòrica progressió el va portar a debutar amb el Barça B amb 17 anys, quan encara formava part de la plantilla del Juvenil A. El debut amb el filial blaugrana va ser el 15 de desembre del 2017 a l’estadi Ramón de Carranza. Amb el filial blaugrana ha disputat un total de 63 partits en els que ha marcat 11 gols. El passat 8 d’agost del 2020 va debutar amb el primer equip en el partit de tornada dels vuitens de final de la Champions disputat al Camp Nou contra el Nàpols (3-1). Va substituir a Griezmann al minut 84. Té contracte amb el FC Barcelona fins al 2021, ampliable dos anys més.

Més notícies aquí