Local

PRÈVIA | Barça - Elx: La festa del Gamper

Aquest dissabte a les 19 hores (Barça TV+), el conjunt blaugrana afronta el darrer amistós de la pretemporada en el primer partit de Koeman com a tècnic al Camp Nou

Torna el futbol al Camp Nou. Després de 42 dies des del darrer partit a l'Estadi, on els culers van superar al Nàpols per 3-1, la pilota tornarà a rodar aquest dissabte al santuari barcelonista. I ho farà amb el Trofeu Joan Gamper, que aquest any comptarà amb la presència de l'Elx, en un matx que tindrà lloc dissabte a les 19 hores.

Segueix la pretemporada del primer equip a Barça TV+
No et perdis les evolucions del Barça de Koeman 2020/21 en els partits amistosos abans de l'inici de la temporada oficial
Registra't i gaudeix!

Cal recordar que el matx només es podrà veure en directe a tot el món i a la resta de l’Estat espanyol de manera exclusiva a Barça TV+, mentre que a Catalunya també es podrà seguir en directe i en obert a Barça TV, través de la TDT, i a TV3; i en diferit (21.30 hores) a la resta d’Espanya, a través del canal del Club allotjat a les plataformes de subscripció. El duel també es podrà llegir en el minut a minut al Match Center del web del Club i en els perfils oficials a les diferents xarxes socials.

Tercer partit de pretemporada

Aquest serà el tercer i últim duel que disputen els homes de Ronald Koeman durant la pretemporada. En els dos primers, disputats a l'Estadi Johan Cruyff, els barcelonistes van aconseguir dues victòries: 3-1 davant el Nàstic de Tarragona i 3-1 contra el Girona. Ara, els culers buscaran el tercer triomf consecutiu abans d'afrontar l'inici de Lliga la propera setmana. Davant, però, hi haurà un rival que acaba de pujar a Primera Divisió, i igual que els culers, començarà la temporada la setmana vinent. 

La convocatòria

Per a aquest partit, el tècnic barcelonista ha decidit convocar els següents futbolistes: Neto, Iñaki Peña, Arnau Tenas, N. Semedo, Piqué, R. Araujo, Sergio, Aleñá, Griezmann, Pjanic, Messi, O. Dembélé, Coutinho, Lenglet , Trincao, Jordi Alba, Braithwaite, S. Roberto, F. de Jong, Junior, Pedri i Konrad. La principal novetat és Ansu Fati, que ha rebut l'alta mèdica, i Pjanic, que entra per primera vegada en una convocatòria. Com a curiositat, podrien debutar al Gamper un total de 9 jugadors: Pjanic, Pedri, Trincao, Ansu, Araujo, Iñaki Peña, Junior, Konrad i Braithwaite.

A més, Ronald Koeman ha destacat en les declaracions prèvies al partit que "Pjanic pot tenir minuts davant l'Elx", així que el bosnià podria debutar com a culer. També, l'entrenador holandès ha recalcat que "serà una bona prova davant un equip de la Lliga". Repassa, en el següent vídeo, totes les seves declaracions.

Més notícies aquí