Local

Pjanic: "Jugar aquí és un gran orgull"

El migcampista bosnià, que ha estat presentat oficialment com a nou jugador del FC Barcelona, ha assegurat trobar-se davant "una gran oportunitat" i un "somni complert"

Miralem Pjanic ja ha estat presentat com a nou futbolista del FC Barcelona. El migcampista bosnià ha signat ja el seu contracte i ha trepitjar per primer cop el Camp Nou amb la samarreta blaugrana. “Estic molt motivat i tinc moltes ganes de començar a jugar i a guanyar. Entrant al vestidor he vist la història que té aquest equip. És una gran oportunitat per a mi”, ha assegurat Pjanic davant els mitjans de comunicació, en una roda de premsa telemàtica.

Vols la samarreta de Pjanic?
Si t'agrada la samarreta de Miralem Pjanic amb el '8', no esperis més i compra-la ara!
Fes-te amb la teva!

Així, el migcampista, malgrat reconèixer que “m’hagués agradat fitxar abans pel Barça”, ha afegit: “Jugar aquí és un gran orgull. Des de nen sempre ho havia somiat. Estic molt content perquè formar part d’aquest club és extraordinari. He arribat a l’equip més gran del món i donaré el màxim perquè la gent tingui un bon record de mi. Així seré feliç”.

"Intentaré adaptar-me el més ràpid possible i espero poder jugar i ajudar l’equip aviat. El grup és molt important i els èxits seran de tots"

MIRALEM PJANIC

Per fer-ho possible, Pjanic, que assegura que “necessitava nous reptes”, té molt clar quin full de ruta cal seguir. Primer, “conèixer els meus companys sobre el terreny de joc, també la Lliga i els equips que la formen”. “Intentaré adaptar-me el més ràpid possible i espero poder jugar i ajudar l’equip aviat. El grup és molt important i els èxits seran de tots”, ha comentat.

Precisament preguntat per la seva adaptació, el nou ‘8’ del Barça ha explicat que “he parlat amb Koeman un parell de cops” i que “estic a la seva disposició, m’adaptaré i donaré el millor de mi en la posició que el tècnic consideri”.

Superada ja la Covid-19, que l’ha impedit incorporar-se abans a la disciplina blaugrana, ara Pjanic ja entrena dur per posar-se a to. Unes setmanes difícils per al bosnià, que ha hagut d’entrenar-se en solitari a la seva casa de Torí, “sempre en permanent contacte amb el Barça”, però que ja formen part del passat: “M’estic posant a lloc físicament. Encara queden bastants dies per començar la Lliga i espero dissabte, en l’amistós contra l’Elx, ja començar a tenir alguns minuts. Em trobo molt bé, cada dia millor”, ha sentenciat.

Més notícies aquí