Primer èxode internacional del curs

Primer èxode internacional del curs

Dotze jugadores del Barça Femení es concentren amb les seves respectives seleccions per disputar partits de classificació per a l’Europeu 2022

A punt d’acabar la primera setmana d’entrenaments després d’uns dies de descans, es presenta el primer èxode internacional de la temporada. Fins a 12 futbolistes es concentren amb les seves respectives seleccions en els propers dies. A més, Asisat Oshoala ha rebut permís per part del club per viatjar uns dies al seu país, malgrat que no hi ha convocatòria del combinat nigerià.

Espanya: Sandra Paños, Andrea Pereira, María León, Leila Ouahabi, Patri Guijarro, Aitana Bonmatí, Alexia Putellas, Mariona Caldentey i Jenni Hermoso.
Les internacionals espanyoles seran les primeres en concentrar-se, aquest divendres 11. L’equip només afrontarà un compromís de classificació, que serà el dissabte 19 al vespre a Moldàvia.

Holanda: Lieke Martens
La vigent campiona d’Europa també afrontarà un únic partit en la present temporada. Martens viatjarà a Russia per al duel del divendres 18.

Noruega: Caroline Graham Hansen
Doble enfrontament a casa per al quadre escandinau en el seu camí cap a Anglaterra 2022. Rebran divendres 18 a Bielorússia i dimarts 22, a Gal·les.

Suïssa: Ana Crnogorčević
També té dues cites oficials la polivalent jugadora helvètica. La primera, a Croàcia, el divendres i posteriorment, el dimarts, contra Bèlgica a Thun.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut