50% de descompte per als socis i tres acompanyants al Halloween’20 de PortAventura World

50% de descompte per als socis i tres acompanyants al Halloween’20 de PortAventura World

Promoció vàlida per a entrades d’adult d’un dia, al comprar-les directament a taquilles amb el carnet de soci i DNI

Els socis del FC Barcelona disposen, una temporada més, d’excel·lents descomptes i promocions per gaudir d’una completa jornada lúdica amb amics i familiars a PortAventura Park.

Cada soci del FC Barcelona i tres acompanyants es poden beneficiar d’un important descompte del 50% en la compra d’una entrada d’adult d’un dia per a PortAventura Park, o de 20 € de descompte en l’entrada combinada d’adult d’un dia a PortAventura Park + Ferrari Land. 

Per validar la promoció caldrà presentar personalment el carnet de soci del FC Barcelona i el DNI a les taquilles del parc.

3724-Halloween'20-PortAventura_CAT4

 Viu un Halloween terroríficament divertit

Un any més, del 19 de setembre al 15 de novembre, Halloween s’apodera de cada racó de PortAventura World amb sorpreses tant terrorífiques com divertides que embruixaran grans i petits.

Tot és a punt per tornar a viure moments inoblidables i poder experimentar, amb familiars o amics, un Halloween terroríficament divertit a PortAventura World.   

Mesures especials

El funcionament habitual d’alguns espectacles i atraccions es pot veure temporalment alterat o limitat. El programa d’espectacles del resort s’ha hagut d’adaptar a la normativa vigent.

És recomanable consultar tota la informació actualitzada de PortAventura World i de les mesures de prevenció de la Covid-19 al web www.portaventuraworld.com.

La promoció seguirà vigent

Un cop finalitzat el període de Haloween’20, aquesta promoció es mantindrà vigent per als socis del Barça fins al 10 de gener del 2021 segons el calendari i l’horari d’obertura de PortAventura Park i Ferrari Land. Aquesta promoció no serà vàlida per a cap altre parc ni instal·lació de PortAventura World, ni acumulable a altres ofertes o promocions. No s’acceptaran cupons, entrades i targetes o carnets trencats, reenganxats o fotocopiats. L'entrada no és bescanviable pel seu valor econòmic i es prohibeix la seva venda.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut