El Femení torna a començar

El Femení torna a començar

L’equip s’ha entrenat a la Ciutat Esportiva després de dues setmanes de descans

El Barça Femení ha tornat a començar els entrenaments aquest dimarts al matí a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. I és que, després de la disputa de la Lliga de Campions a finals d’agost al País Basc, l’equip havia tingut dues setmanes de descans.

Així, tota la plantilla ha tornat a l’activitat sota les ordres de Lluís Cortés, amb una excepció: Caroline Graham Hansen, amb permís del Club i que es va entrenar voluntàriament la setmana anterior, s’ha quedat al seu país a pocs dies d’haver-se d’incorporar amb la selecció noruega. Sara Ismael, del filial, ha completat el grup.

Seguint el protocol sanitari vigent, les futbolistes han treballat a Sant Joan Despí en grups reduïts que seran estables durant tota la setmana. Com a curiositat, la sessió s’ha portat a terme amb la primera equipació oficial de la temporada 2020/21. 

Cal recordar que, segons va determinar la Federació, la Lliga podria començar entre el 4 i el 18 d’octubre. És, ara mateix, la competició oficial més propera que té prevista el Barça Femení.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut