Local

Sergi Martínez estarà en dinàmica de primer equip

L’aler blaugrana tindrà fitxa del filial però farà vida amb el primer durant la temporada 2020/21

Sergi Martínez formarà part de la dinàmica del primer equip del Barça de Saras Jasikevicius durant la temporada 2020/21. L’aler blaugrana, de 21 anys, tindrà fitxa del filial, que jugarà a la LEB Plata, però farà vida amb el primer equip durant la temporada.

"Guanyar-me la confiança"

“Ho estic vivint molt bé, és un canvi de dinàmica total, però he de seguir picant pedra, per guanyar-me la confiança dels entrenadors, dels companys i a poc a poc guanyar-me la confiança de tothom per aconseguir minuts en el primer equip”, explica Sergi Martínez.

A més, per a Martínez, seria especial debutar a Europa després d’haver-ho fet a l’ACB: “Debutar a l’Eurolliga és un repte, un somni, però si li sumes que m’he criat aquí, a Can Barça, seria un somni debutar i defensar els colors del Barça a qualsevol competició possible. Com a repte personal, millorar el màxim com a jugador i aprendre molt de la saviesa del Saras i dels meus companys”.

Al Barça des dels 9 anys

La trajectòria de Sergi Martínez al Barça va començar fa 12 temporades, amb 9 anys, quan va aterrar a l’equip infantil. Des d’aleshores, el de Rubí ha anat creixent a les categories inferiors i ha format part del cadet, el júnior i també el Barça B, amb el qual va fer el seu debut la temporada 2015/16, amb tan sols 16 anys.

En la seva etapa en el filial, que ha combinat la LEB Or i la LEB Plata, Martínez ha disputat un total de 125 partits.

Debut amb el primer equip

El curs passat, el 2019/20, Martínez va debutar al primer equip en partit de Lliga Endesa contra l’Herbalife Gran Canària el novembre del 2019 i va completar diferents convocatòries d’Eurolliga amb el primer equip. Aquest curs 2020/21 que ara arrenca serà el primer en què Martínez formarà part de la dinàmica del primer equip.

Més notícies aquí