Local

Confirmats els horaris dels vuitens de final de la Lliga Catalana contra el Mataró

L’equip s’estrenarà el dimecres 26 (20.30 hores) i jugarà la tornada al Palau el dissabte 29 (16.00 hores)

Torna l’hoquei. Gairebé sis mesos després del Barça – Vic del 7 de març, el primer equip d’hoquei patins tornarà a disputar un partit oficial. Serà el dimecres 26 d’agost a Mataró (20.30 hores, Esport3), en l’anada dels vuitens de final de la Lliga Catalana. La tornada dels vuitens de final serà el dissabte 29 al Palau (16.00 hores, Barça TV) a porta tancada.

El Mataró serà el primer rival del Barça 2020/21. Els del Maresme, que han ascendit a l’OK Lliga després de ser el primer classificat del seu grup d’OK Lliga Plata, tornen a la màxima categoria de l’hoquei patins mantenint tot el bloc i sumant la incorporació de Marc Ollé.

La fase final, a Vic

En cas de classificació, el Barça haurà de disputar la fase final de la competició a partit únic i en la mateixa seu que va proclamar-se campió el curs passat: l’Olímpic de Vic. El conjunt barcelonista jugaria els quarts de final el dilluns 31 d’agost (21.30 hores) contra el vencedor de l’eliminatòria entre el Vic i el Taradell. La semifinal seria el dijous 3 de setembre (21.30 hores) i la final el dissabte 5 (21.30 hores).

Fi de l’estada de pretemporada a Encamp         

D’altra banda, l’equip ha finalitzat aquest divendres l’estada de pretemporada a Encamp, completant cinc jornades d’entrenaments físics i tàctics. La plantilla tornarà a exercitar-se el dilluns i el dimarts, pensant ja en l’eliminatòria contra el Mataró.

 

Més notícies aquí