Local

Gustavo Maia passa la revisió mèdica

El davanter brasiler ha fet les habituals proves mediques a la Ciutat Esportiva

Gustavo Maia ja és a Barcelona i aquest dimecres al matí ha passat l’habitual revisió mèdica prèvia a l’inici dels entrenaments a la Ciutat Esportiva. D’aquesta manera, el davanter brasiler s’ha sotmès a un electrocardiograma, una prova de composició corporal, una ecocardio, una podològica i una valoració nutricional. El jugador brasiler s’espera que aquest divendres ja inici els entrenaments.

Cal recordar, que Gustavo Maia, arriba al FC Barcelona procedent del Sao Paulo. Nascut a Brasília el gener del 2001, té 19 anys i va arribar al Sao Paulo als 14 anys. Després de superar tres proves de selecció es va quedar a l'acadèmia de l'equip brasiler. Des de llavors, ha acumulat gols i títols en totes les categories. En total, Maia va guanyar set títols amb els equips inferiors paulistes i va viure la seva millor temporada el 2018, quan va aconseguir anotar 30 gols en 36 partits jugats.

Internacional sub-16 i sub-17 amb el Brasil, es tracta d’un extrem ràpid i vertical que acostuma a jugar per la banda esquerra, tot i que ell és dretà. Juga al filial del Sao Paulo, tot i que ja ha anat convocat amb el primer equip. Té un bon regat, tant en estàtic com en carrera, i un fort xut que el fa ser molt perillós. El darrer torneig en el qual ha destacat ha estat la Copa Júnior.

Més notícies aquí