Rojas s’imposa a Mònaco en el retorn de la Diamond League

Rojas s’imposa a Mònaco en el retorn de la Diamond League

La blaugrana no va estar brillant però en va tenir prou amb un salt de 14,27m per emportar-se la primera victòria a la primera jornada de la Lliga del Diamant

Victòria d’ofici de Yulimar Rojas ahir al vespre a l’Estadi Lluís II de Mònaco on es va disputar la primera prova oficial de la Diamond League. La veneçolana en va tenir prou amb un salt de 14,27m (en el seu quart intent) per imposar-se a la búlgara Gabriela Petrova (14,18m). El podi el va completar Patrícia Mamona amb una millor marca de 14,08m.

Rojas va començar el seu concurs amb un nul seguit d'un salt de 14,04m (+0,2m). Abans del quart intent, en el qual signaria la seva millor marca, tornaria a cometre un nul (tal com va succeir en el cinquè i sisè).

Retorn de la reina del triple salt

Després de la competició, Rojas va assegurar que “no ha estat el millor inici de temporada [a l’aire lliure], però sabem el que tenim i el que cal fer per millorar”. Cal recordar, que aquesta ha estat la primera aparició de la blaugrana després de cinc mesos sense competir a causa de la COVID-19.

Així i tot, Rojas es va mostrar optimista de cara al futur doncs “sabem que la següent prova vindrà carregada de grans coses”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut