Així serà la primera setmana de pretemporada

Així serà la primera setmana de pretemporada

Entre dilluns i dimarts els jugadors completaran les proves mèdiques, i el primer entrenament tindrà lloc dimarts a les 17h al Palau

Aquest dilluns comença la pretemporada del Barça de futbol sala amb les proves analítiques a la Ciutat Esportiva a partir de les 8:30h. A partir de dimarts a les 9h, i durant tot el matí, els jugadors passaran les revisions mèdiques. Dimarts al matí també passarà la revisió mèdica Matheus Rodrigues, que va arribar tot just divendres a Barcelona i és l’únic dels tres nous fitxatges que encara té pendents les proves.

El primer entrenament està previst per dimarts a la tarda. Serà a les 17h, al Palau Blaugrana, on l’equip s’entrenarà durant tota la setmana. Dimecres toca doble sessió (10h i 17h), dijous un sol entrenament al matí (11h), i divendres torna a tocar doble sessió per tancar la setmana (10h i 12h). Tota la pretemporada tindrà lloc a les instal·lacions del Club, tant al Palau com a la Ciutat Esportiva.

Calendari d'amistosos

Recordem que l’equip jugarà quatre amistosos durant la pretemporada, tots al Palau: Barça-Full Energía Zaragoza (divendres 14/8); Barça-Servigroup Peñíscola (dissabte 15/8); Barça-CA Osasuna Magna (divendres 21/8); i Barça-Fútbol Emotion Zaragoza (dissabte 29/8).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut