7 | Els partits que ha disputat el Barça en aquesta Champions

Falten set dies per al Barça-Nàpols. Set, com els partits que acumula el conjunt culer en l'actual edició de la Lliga de Campions

Falten només una setmana per al Barça-Nàpols. Culers i italians es veuran les cares el proper 8 d'agost al Camp Nou en busca d'una plaça per la fase final a Lisboa. En només set dies, la Lliga de Campions tornarà a rodar a l'estadi culer. Set, com, justament, els partits que ha jugat fins ara el conjunt culer a la Champions 2019/20. I on es manté invicte: quatre victòries i tres empats.

En aquest set partits, els culers han anotat un total de 10 gols i han rebut només cinc. A la fase de grups, els culers van aconseguir la primera plaça abans de l'última jornada amb quatre victòries i un empat. Primer, empat a Dortmund (0-0) amb Ter Stegen sent clau, aturant un penal a Marco Reus. A la segona jornada, victòria davant l'Inter al Camp Nou amb un sensacional doblet de Luis Suárez (2-1) remuntant el gol de Lautaro Martínez, i ja a la tercera data, triomf molt treballat a Praga davant l'Slavia per 1-2, amb gols de Messi i Olayinka en pròpia.

De nou al Camp Nou, empat davant l'Slavia (0-0) i triomf contra el Borussia Dortmund (3-1) amb gols de Suárez, Messi i Griezmann. Finalment, ja amb la primera plaça assegurada, els culers van vèncer a Milà davant l'Inter (1-2) amb gols de Carles Pérez i Ansu Fati, que va fer història al ser el jugador més jove en marcar un gol a la Champions.

Ja als vuitens de final, els culers van empatar a l'anada a San Paolo davant el Nàpols (1-1), gràcies a un gol de Griezmann després d'una bona assistència de Semedo. Ara, els homes de Setién intentaran certificar l'accés a quarts amb el partit de tornada al Camp Nou. Reviu els millors moments del partit d'anada amb aquest resum!