El Port Sagunt, primer rival a la Lliga

El Port Sagunt, primer rival a la Lliga

El Barça estrenarà la nova temporada de la Lliga Sacyr ASOBAL el 2/3 de setembre al Palau Blaugrana, mentre que el primer desplaçament serà a la pista de l’Helvetia Anaitasuna en la jornada 2

Aquest dilluns s’ha celebrat el sorteig del calendari de la Lliga Sacyr ASOBAL 2020-21 a la seu del patrocinador principal de la competició, a Madrid. El sorteig ha ofert inicialment la jornada inaugural, en què el Barça rebrà al Palau Blaugrana el Fertiberia Port Sagunt el 2 o 3 de setembre. Aquell dia, abans de l’inici del partit, el conjunt de Xavi Pascual rebrà el trofeu que l’acredita com a campió de la Lliga 2019-20, que va acabar abans d’hora a causa de la Covid-19.

El Barça ha estat representat en el sorteig pel directiu responsable de la secció, Jordi Argemí. Abans de definir el calendari, l’ASOBAL també ha presentat el disseny de la nova pilota amb què es jugaran els partits, que destaca per combinar el blanc amb el vermell.

El primer desplaçament del Barça arribarà en la jornada 2. Els blaugranes viatjaran a Pamplona per jugar a la pista de l’Helvetia Anaitasuna el 9/10 de setembre. Per qüestions de calendari, la jornada 3 es jugarà abans que la 2 (5 de setembre), i enfrontarà al Barça amb el Bada Osca al Palau. El derbi de la primera volta contra el Fraikin BM Granollers serà en la jornada 15 (28/29 de novembre) a la ciutat vallesana. El derbi al Palau, per la seva banda, serà el 15/16 de maig del 2021 en la jornada 32.

El calendari europeu

El Barça va conèixer fa uns dies els seus rivals en la fase de grups de l'EHF Champions League, i el dimecres passat també es va donar a conèixer el calendari complet. Els blaugranes debutaran el 16/17 de setembre a Ucraïna, a la pista del Motor Zaporozhye, i el primer partit europeu al Palau Blaugrana serà una setmana més tard contra el Celje Pivovarna Lasko eslovè. La darrera jornada, prevista per al 3 de març del 2021, enfrontarà al Barça amb el Motor Zaporozhye al Palau.

Jornada 1 Liga Sacyr ASOBAL:

Blasgón y Bodegas Ceres Villa de Aranda – Ángel Ximénez Avia PG
Dicsa Modular Cisne – Incarlopsa Conca
BM Benidorm – Fraikin BM Granollers
Bidasoa Irun – Abanca Ademar Lleó
Recoletas At. Valladolid – Frigoríficos Morrazo
Barça – Fertiberia Port Sagunt
Quabit Guadalajara – Helvetia Anaitasuna
Viveros Herol BM Nava – Bada Osca
Liberbank Cantàbria Sinfín – BM Logronyo La Rioja

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut