Cata Coll: “Estic preparada per intentar competir”

Cata Coll: “Estic preparada per intentar competir”

La portera mallorquina viu els seus primers dies treballant amb el Barça després d’una temporada cedida amb èxit al Sevilla

Cata Coll és una de les principals novetats de la pretemporada blaugrana. La portera balear, de només 19 anys, va fitxar pel Barça Femení l’estiu passat i a l’última temporada va seguir creixent com a cedida al Sevilla. En el present curs, compartirà arc i aprenentatge amb Sandra Paños i Gemma Font. En una entrevista als mitjans del Club des de l’estada a la Vall d’en Bas, Cata revela les seves primeres sensacions.

Les frases més destacades de l’entrevista a Cata Coll

“El primer any volia anar cedida per agafar minuts i confiança. Aquest any estic preparada per intentar competir. Per això he vingut: per aprendre més i ser millor.”

“Anímicament teníem moltes ganes de tornar a tocar pilota i de recuperar el nostre dia a dia. Era important. Físicament es nota que fa quatre mesos que no hem corregut, però a poc a poc estem agafant el ritme. Sabem que aquesta temporada pot ser molt bona, perquè podem guanyar molts títols.”

“Personalment l’objectiu és jugar els màxims minuts possibles. Col·lectivament, hi ha molts objectius per assolir i amb l’equip que tenim ho podem fer.”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut