Miquel Feixas torna a casa
Ofert per

Miquel Feixas torna a casa

El porter supera la revisió mèdica i ja és nou jugador del Barça a tots els efectes fins al juny del 2024, ampliable una temporada més

Miquel Feixas ja és nou jugador del Barça després de superar la revisió mèdica que ha passat aquest dimecres al matí a la Ciutat Esportiva. El porter de 22 anys torna al Club on es va formar durant sis temporades, entre el 2012 i el 2018, abans de fer el salt a la Primera Divisió de la mà de l’Industrias Santa Coloma.

“Sento una alegria immensa, tothom et diu que tornaràs algun dia però és molt difícil aconseguir-ho perquè aquí al Barça només venen els millors i és un orgull vestir aquests colors perquè són els del club de la meva ciutat i de la meva vida”, ha dit Miquel Feixas. “Vinc amb l’ambició de fer més gran aquest esport i de guanyar-ho tot, amb l’ambició màxima possible”, ha reconegut Feixas.

Després de Feixas, serà el torn per a André Coelho i Matheus, que s’espera que puguin passar la revisió mèdica el proper dimarts dia 28 de juliol. Recordem que l’equip tornarà a l’activitat el proper dilluns dia 3 d’agost amb les analítiques i pertinents revisions mèdiques de grup i la pretemporada i els entrenaments començaran el dimarts dia 4 d’agost a la Ciutat Esportiva.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut