Lluís Cortés, a un mes de la Champions League “L’objectiu és competir al màxim”

Lluís Cortés, a un mes de la Champions League “L’objectiu és competir al màxim”

L’entrenador del Barça Femení ha parlat de l’atípic inici de temporada des de l’estada a la Vall d’en Bas

En la segona setmana d’entrenaments de la pretemporada, el Barça Femení es troba preparant-se a la Vall d’en Bas. L’entrenador, Lluís Cortés, viu la tercera temporada al capdavant de l’equip després d’una segona tan triomfal com atípica. En una entrevista als mitjans propis del Club, el de Balaguer valora molt positivament el nivell de les jugadores en la tornada, parla de l’objectiu proper de la Lliga de Campions (a un mes exacte per a la cita) i de la configuració de la plantilla.

El més destacat de  l’entrevista a Lluís Cortés

“És un moment de la temporada que és molt important pel que vindrà, quan hem de carregar les piles per tot l’any”.

“L’equip està molt bé físicament, tècnicament i tàcticament. Ens hem sorprès gratament. És un avantatge haver mantingut el bloc i està molt preparat per treballar i donar-ho tot durant la pretemporada i perquè d’aquí a un mes estiguem en les millors condicions possibles”.

“És estrany començar amb una Champions, però encara no ens hem centrat en aquella fase final. Ara de moment intentem recuperar el millor nivell possible”.

“Mai ens havíem trobat amb una situació així i mai la Champions havia estat així. Ens ho jugarem tot en un partit i en una seu única i serà una edició molt especial”.

“El nostre objectiu és competir la Champions al màxim. Estic convençut que l’equip està més preparat que l’any passat i anteriors. No ha de ser l’objectiu guanyar-la, perquè hem de ser realistes i humils, però hem de ser ambiciosos per competir tots els partits sigui quin sigui el rival”.

“Ha estat un any especial i difícil globalment. Des del primer dia, parlant amb direcció esportiva, l’objectiu va ser mantenir un bloc que ens ha funcionat. Hi ha un grup humà increïble”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut