L’equip inicia l’estada a la Vall d’en Bas

L’equip inicia l’estada a la Vall d’en Bas

El Barça Femení seguirà la seva preparació durant deu dies a La Garrotxa, amb 29 futbolistes desplaçades, entre les quals sis del filial

En la segona setmana d’entrenaments de pretemporada, el Barça Femení ha traslladat la seva activitat a La Vall d’en Bas. Aquest indret de la comarca de La Garrotxa és la seu de l’estada blaugrana per tercer cop en les últimes quatre temporades. En un entorn privilegiat i idoni, el conjunt que dirigeix Lluís Cortés seguirà la posada a punt durant deu dies amb dobles i triples sessions.

En aquesta ocasió, la plantilla desplaçada la conformen 23 futbolistes del primer equip: Paños, María León, Melanie, Losada, J. Hermoso, Marta, Mariona, Hamraoui, Alexia, Patri, Aitana, Leila, Graham, A. Pereira, Crnogorčević, Oshoala, Martens, Gemma, Codina, Cata Coll, Jana, Bruna i Gio. Falcón, per la seva banda, continuarà amb el seu procés de recuperació a Sant Joan Despí. Completaven l’expedició sis jugadores del filial que realitzaran tota la pretemporada amb el primer equip: Meritxell Muñoz, Esther Laborde, María Molina, Sara Ismael, Ari Mingueza i Emma Ramírez.

Cal recordar que el primer repte oficial del Barça serà el desenllaç de la Lliga de Campions 2019/20, que es disputarà en format de Final a 8 al País Basc, del 21 al 30 d’agost. El rival de quarts serà l’Atlètic de Madrid, a l’estadi de San Mamés.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut