Local

El proper dilluns 20 de juliol s'obre el formulari per demanar la compensació dels abonaments del Camp Nou i del Palau

Els socis abonats podran escollir des del web del Club l’opció que desitgin per rebre la part proporcional dels partits als quals no han pogut assistir o la seva renúncia a favor del Club

Els socis amb abonament al Camp Nou o al Palau Blaugrana podran escollir l’opció de compensació per als partits als quals no han assistit la temporada 2019-20 a través d’un formulari que estarà obert al web del Club del proper dilluns 20 de juliol fins al 3 d’agost. Els socis amb abonament podran accedir als formularis des de l’apartat de Socis-Tràmits Online, al qual s’entrarà amb la clau i el codi de cada soci.

En aquest formulari els socis abonats hauran de notificar quina de les tres possibilitats que ofereix el Club escullen per a aquesta compensació: cobrament en efectiu de la part proporcional que pot arribar al 25% de l’import de l’abonament; rebre aquest import en un val de descompte per a les Botigues del Barça que s’incrementarà amb un 50% del seu valor de bescanvi; rebre el descompte equivalent en l’anualitat de la propera temporada (2020-21), o renunciar a aquest dret de compensació a favor del Club.

La renúncia serà l’opció que s’aplicarà per defecte si no hi ha cap comunicació per part de l’abonat un cop exhaurida la data límit del formulari.

Cal recordar que en el cas de sol·licitar la devolució de la part proporcional de la quota d’abonament, el cobrament en efectiu serà a finals de setembre.

Sol·licitud d’excedència

De cara a l’abonament de la propera temporada 2020-21, en el mateix formulari, que estarà operatiu del 20 de juliol al 3 d’agost, els abonats que ho vulguin també podran sol·licitar una excedència, sense cap cost, cedint l’ús de la seva localitat al Club tota la propera temporada, però mantenint la seva titularitat de cara a la temporada següent.

Els abonats que s’acullin a aquesta excedència posposaran el pagament de l’anualitat fins a la temporada següent, i amb aquest el descompte del Seient Lliure de la 2019-20.

Més notícies aquí