Obert el període de sol·licitud de compensació dels abonaments del Camp Nou i el Palau Blaugrana

Obert el període de sol·licitud de compensació dels abonaments del Camp Nou i el Palau Blaugrana

Fins al 3 d'agost els socis abonats poden informar el Club de l'opció escollida a través d'un formulari al web

Des del 20 de juliol fins al 3 d’agost a les 24 h, tots aquells socis amb abonament al Camp Nou o al Palau Blaugrana que ho desitgin podran sol·licitar la corresponent compensació econòmica per als partits als quals no han pogut assistir aquesta temporada per jugar-se a porta tancada a l’Estadi, o per no haver-hi competició al Palau. També durant aquest període es dona l’opció de poder demanar una excedència temporal de l’abonament per a la propera temporada.

Els socis abonats hauran de fer una sol·licitud omplint un formulari que trobaran a l’apartat de Socis-Tràmits Online del web del Club, al qual s’hi accedeix amb la clau (sense zeros a l'esquerra) i el codi del soci. Cada abonat podrà triar l’opció escollida entre les diferents possibilitats que s’hi ofereixen.

Els socis que un cop efectuada i enviada la seva elecció vulguin posteriorment fer algun canvi, ho podran fer ells mateixos, entrant un altre cop al formulari i fer les modificacions pertinents fins el 3 d’agost, dia en el que es tancarà el formulari a les 24 h.

(Accés al formulari a l'enllaç següent)

Abonaments temporada 2019/20 - Compensacions pels partits no assistits

El Club ofereix als socis abonats que ho sol·licitin escollir entre tres opcions. 

1) El cobrament en efectiu a finals de setembre de la part proporcional de la quota anual de l’abonament, que podria arribar al 25% en cas que no es pugui gaudir de cap partit. Podrà optar per l’ingrés en efectiu al seu compte corrent o bé escollir una altra modalitat, que és el pagament en producte, amb un val de descompte que s’incrementaria amb un 50% del seu valor de bescanvi (per exemple, si el retorn tingués un valor de 100 euros, el val de compra seria de 150), per utilitzar en qualsevol de les botigues oficials del Club a partir de l’1 d’octubre.

2) Rebre el descompte equivalent en l’anualitat de l’abonament de la propera temporada (2020/21). Si l’abonat opta perquè el Club li apliqui el descompte de l’import proporcional dels partits no gaudits aquesta temporada en la quota per l’abonament de la temporada 2020/21, l’import del descompte, més el saldo del Seient Lliure meritat, no podrà superar el 100% del cost de l’abonament de temporada.

3) Renunciar a aquest dret de compensació a favor del Club, entenent la situació excepcional que afronta el Club amb motiu de la pandèmia, que no ha permès complir amb el pressupost de l’exercici perquè no s’han pogut aconseguir els objectius econòmics fixats per l’explotació de les instal·lacions a causa del seu tancament i als partits sense públic. Aquesta serà l'opció que el Club aplicarà per defecte als abonats que no omplin el formulari o no hi hagi comunicació per la seva part un cop exhaurida la data límit. 

Abonaments CAT 1-min

Abonaments temporada 2020/21 - Novetats en terminis i condicions

1) En primer lloc, s’ha decidit posposar la renovació dels abonaments del Camp Nou i Palau Blaugrana fins a finals d’agost. Així, el Club procedirà a la renovació dels abonaments de manera completa, amb el cobrament de les anualitats vigents i aplicant el descompte corresponent per la bossa del Seient Lliure de la temporada anterior. 

La normativa i ús de l’abonament i del Seient Lliure s’haurà d’adaptar a les regulacions i limitacions de l’aforament disponible, així com a les disposicions de les autoritats sanitàries. En aquest sentit, cal destacar que el Club produirà i enviarà el carnet físic d’abonat, però aquest carnet de plàstic estarà desactivat fins que no pugui recuperar plenament la seva funcionalitat, que serà quan es pugui disposar del 100% de l’aforament.

2) Possibilitat d’acollir-se a una excedència temporal: a causa que les condicions actuals no garanteixen que els abonats puguin gaudir de tots els partits que preveu el seu abonament si es mantenen les limitacions de l’aforament, i que en aquesta època tan excepcional sanitàriament, socialment i econòmicament, cal respectar i facilitar la decisió d’ús que decideixin fer els socis amb dret a seient. Per aquest motiu, el Club posa a disposició dels socis abonats la possibilitat d’acollir-se a una excedència temporal.

Així, aquells abonats que no vulguin o no puguin pagar l’abonament de la propera temporada, podran demanar aquesta ‘excedència temporal’ que els donarà dret a mantenir la titularitat de l’abonament i el descompte del Seient Lliure la temporada següent, la 2021/22. A través del mateix formulari, podran sol·licitar aquesta excedència, sense cap cost, cedint l’ús de la seva localitat al Club per tota la temporada. Aquests abonats posposaran el pagament de l’anualitat fins a la temporada següent, i amb aquest el descompte del Seient Lliure de la 2019/20 a la temporada 2021/22.  

3) Retorn cost partits no assistits: per cada partit al qual no es pugui assistir per limitacions d’aforament, el Club retornarà la part proporcional del cost de l’abonament, que s’acumularà en una bossa de descompte a final de temporada.

Abonaments CAT 2-min

Gestió de l’aforament limitat

Mentre el Club no disposi del 100% de l’aforament del Camp Nou o del Palau Blaugrana, i en el cas que les autoritats permetin l’accés de públic amb un aforament limitat, s’aplicarà el protocol  amb les condicions següents: 

1) Prioritat d’assistència per als abonats: als qual es destinarà el 85% de l’aforament permès, i el 15% restant a la venda a socis i públic en general.

2) Inscripció prèvia: per optar a alguna d’aquestes localitats, els abonats hauran d’inscriure’s prèviament a través d’un formulari al web del Club que generarà un llistat de peticionaris partit a partit.

3) Sorteig si la demanda supera l’oferta: en el cas que la demanda de localitats superi l’oferta, es procedirà a realitzar un sorteig, replicant el model que ja s’utilitza en el repartiment de les entrades de les finals, aprofitant l’experiència acumulada pel Club en els darrers anys.

4) Condicions especials d’accés: per accedir als recintes caldrà complir les condicions que les limitacions i regulacions sanitàries permetin. Així, els abonats no podran mantenir el seu seient habitual. La distribució de les localitats serà tan propera com sigui possible a la ubicació o zona de preu de l’abonat i que la localitat és d’ús obligatori, amb possibilitat de cessió, però no es disposarà del Seient Lliure. El Club treballarà per tal de fer possible que es puguin fer peticions i assignacions de localitats agrupades i per afavorir els agrupaments familiars.

L’accés no es farà amb el carnet d’abonament sinó que rebran una entrada electrònica específica per a cada partit, assignada a l’àrea que correspongui al seu abonament. Quan es torni a recuperar tot l’aforament, els abonats podran disposar de l’abonament físic i de la seva localitat habitual. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut