Local

Compartint la passió pel futbol

Membres de l'Agrupació visiten el campus Barça Academy Sport

Els i les joves participants als campus de la Barça Academy Sport, que se celebra durant tot el juliol a Barcelona, milloren la pràctica del futbol al mateix temps que s’introdueixen en els valors blaugrana i l’experiència de diferents exfutbolistes. Un any més -i ja en són 3- l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona col·labora amb el diari Sport i gestiona la visita d’un dels seus membres a cada setmana de campus. Fins ara ho han fet Juanjo Carricondo, Jordi Ferrón i Cristina Jiménez. I està previst que la setmana vinent, última del campus, faci el mateix Alberto Manga.

L’objectiu d’aquestes visites és que els nois i noies coneguin de primera ma l’experiència dels futbolistes del FC Barcelona, persones que ara tenen altres dedicacions professionals però que sempre amb la pilota al cap i mantenint el vincle amb el Club a través de l’Agrupació. Històries d’una vida en què el futbol era un somni i que van poder fer realitat: Ferrón va guanyar la plata amb la selecció espanyola als Jocs Olímpics de Sidney l’any 2000, Cristina Jiménez jugava al futbol als 10 anys i va formar part del primer equip del Barça durant dues temporades, Carricondo va jugar a les lligues anglesa i escocesa, mentre que Alberto Manga ha tingut una gran experiència en equips d’arreu de Catalunya després d’haver-se format a les categories inferiors del FC Barcelona i haver jugat al Barça B.

"L'important és que us ho passeu bé i que gaudiu d'aquest esport meravellós"

Juanjo Carricondo

 

L’experiència d’aquestes visites és positiva per les dues bandes, tal com reconeix Cristina Jiménez, que va estar al campus el 7 de juliol: “he vist que els participants s’ho passen molt bé i per mi també ha sigut una experiència divertida, tot i que m’hagués agradat veure més nenes apuntades”. Al final, tal com els deia Carricondo, el més important és “que ho passeu bé i gaudiu d’aquest esport tan meravellós”.

Més notícies aquí