Sergi Guerrero renova amb el Barça Rugby

Sergi Guerrero renova amb el Barça Rugby

L’excapità seguirà dirigint el primer equip la propera temporada, la seva tercera com a primer entrenador del conjunt blaugrana

El Barça Rugby seguirà comptant amb Sergi Guerrero com a entrenador del primer equip. El fins ara tècnic blaugrana seguirà al capdavant de la banqueta la temporada 2020-2021, sumant així el seu tercer curs al capdavant del conjunt culer.

Un pas endavant

Des de l’arribada de Guerrero -així com el seu staff- la temporada 2018-2019, el Barça Rugby ha passat de ser una plantilla que lluitava per la permanència, a plantar cara a qualsevol equip de la lliga. Si bé és cert que el Barça Rugby encara està un punt per sota dels equips professionals, Guerrero ha estat capaç de fer explotar un equip que ha creat la seva identitat a partir de la proposat de joc del seu tècnic.

“Volem que passin coses, que siguin jugadors dinàmics amb una aposta de joc alegre” assegura Guerrero, qui s’ha mostrat “molt content de seguir un any més al Barça i seguir tirant endavant aquest projecte per tercer any consecutiu”.

Cal recordar, que en la seva primera temporada com a entrenador del Barça, Guerrero va portar a l’equip a la final de la Copa del Rei (35 anys després de la última final amb presència blaugrana), el va classificar per als play-off, a més d’imposar-se a la UE Santboiana en la primera edició de la Supercopa catalana. Enguany, el Barça havia tornat a ser semifinalista de copa i tornava a situar-se en posicions de play-off.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut