La pretemporada del Femení pren forma

La pretemporada del Femení pren forma

L’equip de Lluís Cortés inicia entrenaments el dia 13, farà una estada a la Vall d’en Bas i dos amistosos amb el Montpeller

El Barça Femení 2020/21 ja escalfa motors. El conjunt que dirigeix Lluís Cortés iniciarà els entrenaments el dilluns 13, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Serà, doncs, el retrobament de la plantilla culer després de l’aturada per la crisi sanitària de la Covid-19, el mes de març.

Després d’una setmana de dobles sessions a Sant Joan Despí, el vigent campió de Lliga portarà a terme una estada de deu dies, del 20 al 29, a la Vall d’en Bas (La Garrotxa). És un indret força conegut per al Femení, ja que també hi va començar les temporades 2017/18 i 2019/20.

En la pretemporada barcelonista també hi haurà lloc per a alguns amistosos. En aquest sentit, estan confirmats dos duels amb el Montpeller. Seran el 2 d’agost a Barcelona i, una setmana més tard, a la ciutat francesa. D’aquesta manera, serà la tercera pretemporada consecutiva amb partits entre les gal·les i les catalanes.

Cal recordar que el primer compromís oficial del Barça Femení serà el 21 d’agost, a Bilbao, corresponent als quarts de final de la Lliga de Campions –a partit únic- contra l’Atlètic de Madrid.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut