Darrera oportunitat per gaudir de “Claude Monet, l'experiència immersiva”

Darrera oportunitat per gaudir de “Claude Monet, l'experiència immersiva”

Els socis del Barça disposen d’un preu especial de 9 €, en entrades d'adult, els dies 12, 13, 14, 26, 27 i 28 d'agost

Els socis del FC Barcelona disposen via online d’una darrera promoció especial per poder gaudir de l’exposició “Claude Monet: L’experiència immersiva”, instal·lada a l’IDEAL Centre d’Arts Digitals del carrer Doctor Trueta 196-198 del Poble Nou de Barcelona.

Els socis del Barça encara disposen de 6 dies durant el més d’agost, amb un preu especial de 9 € en tarifa d’adult.

Per aprofitar la promoció d’aquesta darrera oportunitat per veure aquesta exposició tecnològica, virtual i immersiva en el món del pintor Claude Monet i de l’impressionisme, cal adquirir les entrades AQUÍ amb el Codi de Promoció: FCB9IDEAL

Les entrades d’aquesta promoció ja són a la venda i el codi destinat als socis blaugrana estarà activat fins al mateix divendres 28 d’agost. No s’accepten canvis ni modificacions per política de compra. 

IDEAL_1920x1080_Cat (002)

Projeccions i realitat virtual

Projeccions de gran format en alta definició inunden l’espai central de  l’IDEAL​ explicant de manera sorprenent la particular tècnica pictòrica de Monet i la història de les seves obres més populars. Un homenatge al  pintor que va saber observar i  representar la realitat d’una manera revolucionària  i va canviar la història de l’art aprenent a capturar la bellesa  d’allò efímer. Claude Monet​ (París, 1840 - Giverny, 1926) va ser un pioner en l’ús de la  pinzellada lliure i l’autor del quadre “Impressió, sol naixent”, que va servir  per donar nom al moviment artístic conegut com impressionisme.

A la zona de realitat virtual, els visitants poden passejar-se pels destins  més importants de la vida del pintor: des de la seva infantesa a Le Havre,  la joventut a París, les estades a Londres, el refugi holandès de Zaandam,  la vida familiar a Argenteuil, fins a la seva última etapa a Giverny.

“Monet, l’experiència immersiva” és una proposta única a escala  mundial que convida a submergir-se en les més extraordinàries obres  mestres de l’impressionisme.   

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut