Ampliació del contracte d’Aitor Ariño fins al 2025

Ampliació del contracte d’Aitor Ariño fins al 2025

L’extrem esquerre blaugrana, que es va formar a les categories inferiors i va debutar amb 17 anys al primer equip, seguirà vinculat al Club durant cinc temporades més

El FC Barcelona i Aitor Ariño, jugador del Barça d’handbol, han arribat a un acord per ampliar el contracte que uneix ambdues parts fins a la temporada 2024/25. El vincle actual amb Ariño era vigent fins a la fi de la temporada 2020/21. L’extrem esquerre, de 27 anys, va debutar amb el primer equip el 6 de febrer del 2010, amb 17, i a poc a poc es va consolidar fins a convertir-se en un jugador fonamental, tant per a Xavi Pascual com per a la selecció espanyola.

Com ell mateix ha reconegut en repetides ocasions, l’any 2019 va ser molt important per a l’Aitor Ariño. La lesió de llarga durada de Casper Mortensen li va permetre fer un pas endavant, i el ‘13’ blaugrana va complir amb bona nota l’exigència de la cantonada del Palau. En la darrera temporada 2019/20, que va ser suspesa abans d’hora a causa del Covid-19, Ariño va disputar 40 partits i va marcar 115 gols. En el partit contra el Fraikin Granollers al Palau Blaugrana, a més, va superar la barrera dels 600 gols a la Lliga Asobal.

Un cop tancat l’acord de renovació, Aitor Ariño ha agraït la confiança del Club, i ha declarat: “El meu desig sempre ha estat quedar-me aquí, al club de la meva vida, el millor club del món”. “Tinc molta il·lusió i moltes ganes per seguir gaudint”, afegeix el ‘13’ del Barça, que ja suma 51 títols des del seu debut amb el primer equip.

Més declaracions d’Aitor Ariño:

“Són somnis que es van complint. A poc a poc, amb treball i sacrifici, hem aconseguit objectius, i estic molt feliç de poder seguir cinc temporades més. Vull fer tota la meva carrera al Barça”.

“No em considero un exemple, però m’agradaria poder treballar amb la base i encoratjar els nens a seguir els meus passos o els que jo he seguit del Vïctor (Tomàs)”.

“Aquesta és la filosofia i l’ADN del Club. És important en totes les seccions treballar amb la base i que els jugadors arribin al primer equip”.

Declaracions de David Barrufet, mànager de la secció:

“Hem renovat l’Aitor principalment perquè s’ho mereix. Ha demostrat que amb la seva feina i esforç està a un grandíssim nivell. No crec que trobem cap extrem de la seva qualitat. També perquè és de la casa, i hem de premiar la gent com ell, que va començar des de petit al Club i ha anat creixent”.

“La seva implicació amb el Barça és total, i com a jugador va creixent cada dia. Ara mateix és un dels millors extrems del món. Estem molt contents que hagi renovat cinc anys més”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut