Confirmats els rivals a la Champions 20/21

Confirmats els rivals a la Champions 20/21

El Barça ha quedat enquadrat en el grup B amb el Veszprém, el Kiel, l’Aalborg, el Nantes, el Motor Zaporozhye, el Celje Pivovarna Lasko i el Zagreb; la competició arrencarà el 16 de setembre

La EHF ha celebrat aquest dimecres el sorteig de la fase de grups de la Lliga de Campions 2020/21, que arrencarà el 16 de setembre amb un canvi de format. A diferència de temporades anteriors, la competició es disputarà en dos grups de vuit equips, i els dos primers de cada grup accediran directament als quarts de final. Els equips situats entre la tercera i la sisena plaça de cada grup jugaran un play-off per acabar de completar el quadre. A més, tots els partits de la competició passaran a jugar-se els dimecres i dijous de cada setmana, amb dos horaris diferents: 18:45h i 20:45h.

En el sorteig el Barça, que partia com a cap de sèrie, ha quedat enquadrat en el grup B, juntament amb el Telekom Veszprém hongarès, el THW Kiel alemany, l’Aalborg Handbold danès, el HBC Nantes francès, el Motor Zaporozhye ucraïnès, el Celje Pivovarna Lasko eslovè i el PPD Zagreb croat. Respecte de la fase de grups de la temporada 19/20 només repeteixen tres equips (Aalborg, Celje i Zagreb) com a rivals. Curiosament, tres dels quatre equips que disputaran la Final Four de la temporada anterior el 28 i 29 de desembre s’enfrontaran al grup B (Barça, Veszprém i Kiel).

En el grup A han quedat emparellats el Vardar macedoni, el PSG francès, el Kielce polonès, el Porto portuguès, el Pick Szeged hongarès, el Meshkov Brest bielorús, l’Elverum noruec i el Flensburg-Handewitt alemany.

En acabar el sorteig Xavi Pascual ha fet una valoració del resultat del sorteig de grups. Aquestes són les seves declaracions:

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut