50% de descompte a PortAventura Park per als socis i tres acompanyants

50% de descompte a PortAventura Park per als socis i tres acompanyants

Promoció vàlida per a entrades d’adult d’un dia, al comprar-les directament a taquilles amb el carnet de soci i DNI

Els socis del FC Barcelona disposen, una temporada més, d’excel·lents descomptes i promocions per gaudir d’una completa jornada lúdica amb amics i familiars a PortAventura Park.

Cada soci del FC Barcelona i tres acompanyants es poden beneficiar d’un important descompte del 50% en la compra d’una entrada d’adult d’un dia per a PortAventura Park, o de 20 € de descompte en l’entrada combinada d’adult d’un dia a PortAventura Park + Ferrari Land. 

Per validar la promoció caldrà presentar personalment el carnet de soci del FC Barcelona i el DNI a les taquilles del parc.

Aquesta promoció és vàlida del 08/07/20 al 10/01/21 (ambdós dies inclosos), segons el calendari i l’horari d’obertura de PortAventura Park i Ferrari Land, i no serà vàlida per a cap altre parc ni instal·lació de PortAventura World, ni acumulable a altres ofertes o promocions. No s’acceptaran cupons, entrades i targetes o carnets trencats, reenganxats o fotocopiats. L'entrada no és bescanviable pel seu valor econòmic i es prohibeix la seva venda.

3365 PAP 2020 - FCB 1920x1080CAT

Mesures especials

El funcionament d’algunes atraccions es pot veure alterat o limitat temporalment, i la cartellera d’espectacles romandrà sense activitat fins al setembre.

L’ús de les instal·lacions s’ha de fer d’acord amb els normes de funcionament i les mesures especials relacionades amb la contenció de la COVID-19. 

Es poden consultar les mesures de prevenció de la COVID-19 i més informació sobre PortAventura World a www.portaventuraworld.com

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut