La convocatòria per rebre a l’Atlètic de Madrid

La convocatòria per rebre a l’Atlètic de Madrid

Quique Setién ha donat a conèixer els 23 jugadors citats, amb les novetats de Sergio, que torna després de sanció, i S. Roberto, que ha rebut l’alta mèdica

Arriba un dels partits marcats en vermell al calendari de la temporada. L’Atlètic de Madrid de Simeone visita el Camp Nou, actualment en tercera posició a la Lliga amb 58 punts, a onze dels blaugrana, tot i que arriben en un bon moment de forma després de guanyar quatre dels cinc partits en el retorn a la competició, i només cedir un empat al camp de l’Athletic Club. Per al partit, que es disputarà a les 22 hores aquest dimarts, Setién ha facilitat aquest dilluns la llista de 23 convocats, amb les novetats de Sergio Busquets, que torna després de sanció, i de S. Roberto, que ho fa un cop superada la seva lesió i ha rebut l’alta mèdica després de l’entrenament.

Per aquest matx, el tècnic blaugrana ha decidit convocar els següents futbolistes: Ter Stegen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Arthur, Suárez, Messi, Neto, Lenglet, Griezmann, Jordi Alba, Braithwaite, S. Roberto, Vidal, Umtiti, Junior, Iñaki Peña, Riqui Puig, Collado, Ansu Fati, R. Araujo i Monchu. Queden fora de la convocatòria per lesió O. Dembélé i F. De Jong.

Darrera sessió a la Ciutat Esportiva

Aquest dilluns l’equip s’ha exercitat per darrera vegada abans del partit contra l’Atlètic de Madrid. Una sessió que ha comptat amb el jugadors disponibles del primer equip al camp Tito Vilanova, amb les novetat d’Arthur, que ahir no es va entrenar amb permís del club, i de S. Roberto, que ha entrenat amb el grup.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut