Arriben les semifinals a València

Arriben les semifinals a València

El San Pablo Burgos posa a prova el Barça en una semifinal inèdita a la Lliga Endesa (17 h, #Vamos de Movistar+)

El Barça disputa aquest diumenge, a les 17 h i en directe per #Vamos de Movistar+, la primera semifinal de la Lliga Endesa 2019-20. Els de Pesic s’enfronten al San Pablo Burgos, la revelació de la fase final, en un matx que es presenta apassionant. I és que tots dos equips es troben a 40 minuts de disputar la final de la competició, que es jugaria el dimarts 30 de juny, contra el guanyador del València - Baskonia.

El rival

S’ha classificat per a les semifinals després d’acabar en la segona posició del grup B amb un balanç de tres triomfs i dues derrotes. L’equip burgalès compta amb un equip que té un gran equilibri interior-exterior i que té en el brasiler Benite el seu màxim anotador amb 14,1 punts per partit. A més, el San Pablo compta amb altres armes exteriors com McFadden, Bassas, Fitpaldo o l’exblaugrana Salvó, mentre que en el joc interior destaquen Lima, Apic, Rivero, Aguilar i Vega.

El Barça

És conscient de la dificultat del rival i del partit. L’equip de Pesic té l’oportunitat d’arribar de nou a una final de la Lliga Endesa quatre anys després i amb el format de la fase final no hi ha marge d’error. Per tant, la concentració serà clau per a un Barça que s’ha mostrat molt sòlid durant la primera fase de la competició. El coach Pesic té disponibles els 16 jugadors que van viatjar a València i haurà de decidir quins són els 12 que entren al roster.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut