Els formularis per demanar la compensació dels abonaments del Camp Nou i del Palau estaran oberts del 20 de juliol al 3 d’agost

Els formularis per demanar la compensació dels abonaments del Camp Nou i del Palau estaran oberts del 20 de juliol al 3 d’agost

Els socis abonats podran escollir des del web del Club l’opció que desitgin per rebre la part proporcional dels partits als quals no han pogut assistir o la seva renúncia a favor del Club

Els socis amb abonament al Camp Nou o al Palau Blaugrana podran escollir l’opció de compensació per als partits en què no hagin assistit la temporada 2019-20 a través d’un formulari que estarà obert al web del Club del 20 de juliol al 3 d’agost.

En aquest formulari els socis abonats hauran de notificar quina de les tres possibilitats que ofereix el Club escullen per a aquesta compensació: cobrament en efectiu o en productes d’una part proporcional que pot arribar al 25% de l’import de l’abonament; rebre el descompte equivalent en l’anualitat de la propera temporada (2020-21) o renunciar a aquest dret de compensació a favor del Club.

La renúncia serà l’opció que s’aplicarà per defecte si no hi ha cap comunicació per part de l’abonat un cop exhaurida la data límit del formulari.

Cal recordar que en el cas de sol·licitar la devolució de la part proporcional de la quota d’abonament, el cobrament en efectiu serà a finals de setembre, un cop finalitzades les competicions i coneguts els partits totals als quals s’ha pogut assistir, en el cas que les autoritats sanitàries permetin el retorn limitat de públic a les graderies abans que finalitzin les competicions de la present temporada.

En aquest mateix període, els abonats que ho vulguin també podran sol·licitar una excedència, sense cap cost, cedint l’ús de la seva localitat al Club tota la propera temporada, però mantenint la seva titularitat. Aquests abonats posposaran el pagament de l’anualitat fins a la temporada següent, i amb aquest el descompte del seient lliure de la 2019-20 a la temporada 2021-22.

Els socis amb abonament podran accedir als formularis des de l’apartat de Tràmits Online de Socis del web del Club, al qual s’entrarà amb la clau i el codi de cada soci.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut