El Barça B coneixerà demà el seu rival al play off exprés d'ascens a Segona A

El Barça B coneixerà demà el seu rival al play off exprés d'ascens a Segona A

Peña Deportiva, Valladolid Promesas i Yeclano són els tres possibles rivals que li poden tocar al filial blaugrana a la primera eliminatòria que es disputa el 18 i 19 de juliol a Andalusia

El Barça B, segon classificat del Grup 3 de Segona Divisió B, coneixerà demà, 25 de juny, el seu rival en la primera eliminatòria de play off d'ascens exprés a la Segona Divisió A que es disputa del 18 al 26 de juliol a Andalusia. Valladolid Promesas, Peña Deportiva o Yeclano, tots ells quarts classificats dels seus respectius grups, són els tres possibles rivals que li poden tocar al filial blaugrana al sorteig de la primera ronda que se celebra demà a les 20.00 hores a l'Espigó de Llevant de Puerto Banús (Marbella). El Barça B coneixerà també el dia i l'horari del primer partit i la seu en la qual li tocarà jugar. Un escenari que pot ser La Rosaleda, el Nou Mirador d’Algesires, l'Estadi Municipal de Marbella, el Ciutat de Màlaga o el Centre Esportiu Marbella Futbol Center. Les eliminatòries es disputen a partit únic amb pròrroga i penals en cas d'empat a la fi de el temps reglamentari.

Els tres possibles rivals

fcb-santa eularia (2)

El Peña Deportiva d'Eivissa accedeix a al play off com a quart classificat de el Grup I, per darrere de l'Atlètic Balears, Eivissa i Atlètic de Madrid B, després de sumar 13 victòries, sis empats i nou derrotes. L'equip de Raúl Casañ té una mitjana d'edat de 25,4 anys i ha refermat la seva quarta posició gràcies a la seva solidesa a casa, al Municipal de Santa Eulària, d'herba artificial, on ha sumat el 71,4% dels punts possibles. Pepe Bernal i Higor, amb 10 i 8 gols, respectivament, són els màxims golejadors de l'equip. El Barça B s'ha enfrontat en dues ocasions a la Peña Deportiva. Va ser en la temporada 2008/09, a Segona Divisió B, amb Luis Enrique a la banqueta, i el filial va perdre 1-0 a Eivissa, a la primera jornada de Lliga, i va guanyar 3-2 al Miniestadi, amb gols de Maric i Pedro (2). A la Peña Deportiva se li donen bé els filials ja que aquesta temporada ha guanyat a el Reial Madrid Castella i a l'Atlètic de Madrid B.

El Valladolid Promesas, per la seva banda, arriba al play off com a quart classificat del Grup II, per darrere del Logroñés, Cultural Lleonesa i Athletic Club B, després de sumar 12 victòries, 11 empats i 5 derrotes. L'equip de Javier Baraja, germà de l'exjugador del València Rubén Baraja, té una mitjana d'edat de 21 anys i també ha refermat la seva quarta posició gràcies a la seva solidesa a casa, en els annexos de l'Estadi José Zorrilla, on ha guanyat el 80, 9% dels punts. Miguel de la Fuente, amb 14 gols, és el màxim golejador de l'equip. Barça B i Valladolid Promesas mai s'han enfrontat en partit oficial. Al Valladolid Promesas juga l'exjugador de Barça B Ignasi Vilarrasa.

Yeclano, el més veterà

El Yeclano, finalment, s'ha classificat per al play off com a quart classificat de el Grup IV, per darrere del Cartagena, Marbella i Badajoz, després de sumar 13 victòries, 8 empats i 7 derrotes. L'equip de Sandroni té una mitjana de 27,3 anys i, com el Peña Deportiva i el Valladolid Promesas, també ha refermat la seva quarta posició gràcies a la seva solidesa a casa, al Municipal La Constitució, on ha sumat el 78,5% dels punts. Íñigo, amb 9 gols, és el màxim anotador de l'equip. Barça B i Yeclano s'han enfrontat en sis ocasions. Les dues últimes en la temporada 2003/04, a Segona B i amb Pere Gratacós a la banqueta blaugrana, van finalitzar amb victòria a Yecla, per 0-1 amb gol de Sergio García, i empat al Miniestadi, 1-1, també amb gol de Sergio García.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut