Plaza: “No esperàvem aquest final de temporada, però queda la Champions”

Plaza: “No esperàvem aquest final de temporada, però queda la Champions”

El tècnic i Sergio Lozano lamenten que un sol partit condicioni el balanç d’una temporada sencera i confien en la Final Four del Palau per jugar a Europa la propera temporada

Andreu Plaza i Sergio Lozano van comparèixer davant dels mitjans de comunicació per valorar la derrota contra el Llevant que deixa fora el Barça de la lluita pel títol de lliga. Els dos es van mostrar obertament decebuts per una derrota que taca la trajectòria impecable de l’equip aquesta temporada, pendents encara del que pugui passar el proper curs amb les Finals Four de la Champions i de la Copa del Rei.

Plaza: “El format tenia aquest perill”

PARTIT: “És una derrota cruel per la manera en com s’ha produït. Crec que no hem jugat bé l’última possessió, faltant 16 segons i tenint la pilota hem optat per una sacada llarga i segurament no era la millor opció. Però aquestes coses poden passar en un partit amb final igualat. En general hem fet un bon partit, hem jugat per guanyar i no hem especulat en cap moment. Ens han fet dos gols de penal I de 10 metres, i després aquesta última jugada que és una barreja de sort per part d’ells i de desgràcia per part nostra”.

ÀRBITRES: “Els àrbitres s’han equivocat en la cinquena falta en contra nostra, i en una jugada tan clara com aquesta haurien de tenir la capacitat de rectificar. Però més enllà d’això no busquem excuses. Hem perdut, estem fora i s’ha acabat”.

EUROPA: “És el perill que tenia aquest format de play-off. Hauria de ser una mica més car jugar la final de lliga que no pas jugar-s’ho tot a una carta i sense públic. I més amb dues places de Champions en joc.  I això ens perjudica especialment perquè el nostre pressupost està fet per jugar la Champions i planifiquem tota la temporada per disputar uns play-off com déu mana i no així. Però és el que hi ha, i ara haurem de guanyar la Champions al Palau per jugar a Europa la propera temporada.”

EQUIP: “Ara toca pair la derrota i fer el dol. Toca pensar tots què ha passat, com ha anat, i què podem fer per millorar. Sap greu per tots, perquè no esperàvem acabar així la temporada. Però l’equip ha donat la cara i tothom ha treballat molt dur i en unes condicions molt difícils per preparar aquest play-off en bones condicions”.

Lozano: “Estem fotuts”

PARTIT: “En línies generals hem fet un bon partit. Els àrbitres? Nosaltres som els únics culpables i no podem deixar escapar un partit que guanyàvem per dos a zero. Les coses que podem controlar toca corregir-les, i la resta condiciona però no depèn de nosaltres”.

ESTAT ANÍMIC: “Estem fotuts, ningú s’ho esperava però sabíem que jugant en aquest format podia passar. El futbol sala és un esport molt igualat i de vegades aquestes coses passen”.

EUROPA: “La Champions? Ja hi pensarem més endavant. Primer toca assimilar el que acaba de passar. Aquest final de lliga és una taca enmig d’una temporada que estava sent molt bona i trenca la dinàmica positiva que portàvem. Així és l’esport, un sol partit pot condicionar el balanç d’una temporada sencera, però ja sabíem a tot el que ens exposàvem”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut