Ningú es refia del Llevant

Ningú es refia del Llevant

Els de Plaza avisen de la dificultat d'una eliminatòria sense xarxa davant d'un rival al qual no han aconseguit guanyar aquesta temporada (dimarts, 17h, Esport3, Gol i LaLigaSportsTV)

Bones sensacions del Barça en el retorn al Martín Carpena, el mateix pavelló on van conquistar la Copa d'Espanya el passat 8 de març. Els de Plaza s'han entrenat aquest dilluns a l'escenari del partit ja amb Aicardo plenament integrat en la dinàmica de grup i amb l'única absència del lesionat Ferrao. El debut al play-off està servit. Partit a cara o creu contra un Llevant crescut. Partit sense xarxa, i sense pròrroga ni penals. En cas d'empat passa el Barça per la seva millor classificació en lliga regular (dimarts, 17h, Gol, Esport3 i LaLigaSportsTV).

Màxim respecte al Llevant

Barça i Llevant només s'han enfrontat un cop aquesta temporada. Va ser el 30 de novembre en partit de lliga regular disputat a València i que va acabar en empat amb un gol in-extremis de Daniel que va salvar un punt (4-4).

"Estem avisats. El Llevant és un equip molt ben treballat i que ens va complicar molt la vida en el partit de fase regular. No podem cometre errors perquè una erradaa ens pot costar la lliga", avisa Daniel.

Torna Esquerdinha

La bona notícia serà el retorn d'Esquerdinha, que no juga des de que es va trencar el lligament creuat a la final de la Supercopa disputada el 7 de setembre a Guadalajara.

"Ningú té més ganes que jo de disputar aquest play-off. Ha estat un procés de recuperació molt llarg i he hagut de treballar molt per arribar en condicions d'ajudar l'equip en aquest tram decisiu de la lliga", reconeix el brasiler. "La lesió t'ensenya a valorar cada minut d'entrenament i tinc la il·lusió d'un nen", diu Esquerdinha.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut