Fa 20 anys que Egurrola té 20 anys!

Fa 20 anys que Egurrola té 20 anys!

Aitor Egurrola és el primer esportista de la secció que arriba al 40è aniversari en actiu

‘Fa vint anys que tinc vint anys’, diu la cançó d’un barcelonista com Joan Manuel Serrat i que Aitor Egurrola segueix al peu de la lletra, encara amb força per situar-se entre els pals de la porteria del Palau Blaugrana als 40 anys d’edat.

‘El Pop’ ha celebrat aquest dimecres de Sant Joan el seu 40è aniversari, convertint-se en el primer esportista de la secció que arriba a la quarta dècada al màxim nivell. L’esportista més llorejat de la història del FC Barcelona (73 títols) també ha renovat aquest mes de juny el seu contracte per una temporada més.

Egurrola assegura que “quan vaig començar mai hagués pensat que continuaria a aquest nivell als 40 anys”. El porter nascut a Castelldefels subratlla que “em sento molt bé, físicament estic responent i, a aquestes alçades, això és el més important. També hi ha la il·lusió d’entrenar i de veure els companys, ja que tenim un vestidor formidable”.

El capità insisteix en destacar que és manté en actiu gràcies a la il·lusió: “és el que m’empenta a continuar. És imprescindible quan s’arriba a aquesta edat”.

‘Benvingut al club dels 40’

A partir d’aquest 24 de juny, Egurrola entra al club dels 40, en que hi formen part jugadors mítics de l’hoquei patins internacional com Mirko Bertolucci, Jaume Llaverola, Christina Klein, David Páez, Carlitos López, Reinaldo Ventura, Pedro Gil i Jordi Bargalló. Tots ells han volgut enviar-li missatges de felicitació a tota una llegenda en actiu com Aitor Egurrola.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut